Velkommen

Amuseic har skiftet navn til beat.

Før var vi Amuseic

Vi startede som udbyder af digitale musikløsninger i år 2000 under navnet Amuseic. I dag, mere end 10 år senere, udbyder vi stadig digitale musikløsninger – om end vi har udvidet vores know-how til også at omfatte digitale medieløsninger og medieproduktion. Som virksomhed går vi ind i en ny æra, og hvilken bedre måde at illustrere det på end med et nyt navn?

Nu hedder vi Beat

Innovativ udbyder af digitale medieløsninger til det professionelle marked i både ind- og udland. Innovativ fordi vi altid er i udvikling. Din foretrukne partner fordi vi skræddersyer vore løsninger til dine behov.

I dag leverer vi in-store medieløsninger til mere end 2.000 butikker fordelt på 40 lande. Herudover er der installeret en MIB på et utal af caféer, barer, restauranter, hoteller, fitness centre og shopping centre. Listen af kunder er lang og viser med klarhed, at vore løsninger og kompentancer er bredt anvendelige.

Læs mere om vores unikke aftale med pladeselskaberne, få svar på de oftest stillede spørgsmål eller søg information om support og ophavsret – alt sammen i menuen til højre.