Velkommen

Amuseic har skiftet navn til beat.

MIB MusicButler

Beat sørger for brugervenlig musikhåndtering i det daglige.
Læs mere - Bestil

MIB Jukebox

Med en MIB Jukebox lader du gæsterne præge stemningen.
Læs mere - Kontakt

Beat Pro

Vi er klar med næste generation af vores velkendte software, der er med som standard på alle MIB'er.
Læs mere - Bestil
  • MIB MusicButler

    Et par tryk på fladskærmen og musikken spiller
  • MIB Jukebox

    Få møntindkast i MIB'en og gi' gæsterne medbestemmelse
  • Beat Pro

    Ny app med med adgang til endnu flere numre

MIB MusicButler

Restauratørens foretrukne musikløsning

MIB’en er en musikløsning, der giver dig som kunde adgang til et bredt udvalg af alverdens musiknumre. Musikken styres via en fladskærm med touch-funktionalitet og vores kompakte hardware kan tilsluttes alle slags lydanlæg. Det er faktisk så simpelt, at de fleste vælger at sætte løsningen op uden teknisk bistand fra Beat.

Ingen udgifter til vedligeholdelse af CD-samlingen er ofte argumentet, der får virksomheden til at vælge Beat. Jævnligt opdager vores kunder dog, at de faktiske besparelser ligger i den nemme håndtering af musikken. MIB’en kan nemlig indstilles til selv at udvælge den rette musik, al afhængig af tidspunkt og ugedag. Alternativt kan du lade kunderne bestemme musikken – enten ved at gøre den medfølgende touch-skærm offentligt tilgængelig, eller, ved at gøre brug af vores MIB Jukebox.

Men, du kender os måske allerede? Beat var blandt de første herhjemme, der tilbød digitale musikløsninger til caféer, barer og pubs. Dengang hed vi Amuseic og havde primært kunder fra restaurationsbranchen. Her kommer en stor del af vores kunder stadig fra, om end andre brancher har opdaget de nemme MIB-musikløsninger. I dag har vi kunder fra alle hjørner af erhvervslivet – private firmaer såvel som den offentlige sektor – og ser en støt fremgang i markedet, båret fremad af den massive opmærksomhed som lyd, og især musik, har fået indenfor købsadfærd og medarbejdermotivation.

MIB JukeBox

Næsten som i de gamle dage

Vi kalder det næsten en jukebox som i de gamle dage, for helt det samme er det ikke. Vores Jukebox-løsning håndterer musikken via møntindkast, så kunderne nemt kan få indflydelse på aftenens musik. Med adgang til vores fulde musikkatalog er alle ønsker ikke mere end et par tryk væk.

Din eneste opgave som restauratør bliver at installere jukeboxen let tilgængeligt for alle, og så ellers lade maskineriet passe sig selv – du har på forhånd sikret spærring af genrer, artister og musiknumre, der ikke passer til restaurationens profil. Bliver det hele alligevel for meget, overtager du nemt kontrollen med MIB’en. Indtægter fra jukeboxen bliver delt ligeligt Beat og restauratør imellem.

Beat Pro

Den nye mand bag baren

Vi er nu klar med næste generation af vores velkendte MIB software. I tråd med Beats vision om en MIB, der kan betjenes af alle, har vi nu gjort det endnu nemmere at søge efter musik, sammensætte egne playlister og generelt opsætte MIB’en til en gnidningsfri musikafvikling i hverdagen. Med Beat Pro følger vores nye musikkatalog selvfølgelig også med.

Vi adskiller os fra de fleste andre leverandører af digital musik på det danske marked, ved selvstændigt at have forhandlet copyrightaftaler med pladeselskaberne. Det har vi gjort, så Beat altid kan sikre dig den nyeste musik og et altomfattende katalog.  
Men kvantitet alene er ikke lig success. Tænk på caféejeren, der vil have en festlig torsdagbar, men samtidig heller ikke vil ofre penge på en DJ eller bruge en halv aften på at vælge den rigtige musik. Hos Beat klarer vi den ved at tilbyde spillelister med tidens mest populære sange til alle vore kunder. Som restauratør vil du altid være med i front, og du kan frit sammensætte spillelisterne så du rammer den helt rigtige stilart. Det hele kan selvfølgelig også bare sættes op til automatisk afvikling. Trykke “On” skal du dog stadigvæk.

Skriv eller ring +45 89 88 37 00

Hvis du allerede er kunde, kontakt os da her:


Køb i dag

Har du behov for at kunne søge frit og afspille musik fra vores omfattende katalog, er en MIB MusicButler med Beat Pro dit valg. Vil du lade kunderne få indflydelse på musikken, og tjene en lille skilling samtidig, skal du kigge nærmere på vores MIB jukebox. Søger du derimod at opnå en bestemt stemning eller profilering af din virksomhed igennem en skræddersyet musikprofil, leder du efter In-Store Musik.

Som kunde bestemmer du selv hvilke services og ydelser, der skal tilknyttes din MIB-løsning. Vi samarbejder med flere producenter af lydanlæg og har forhandleraftale med bl.a. Bose – en af verdens førende fabrikanter af professionel lyd. Såfremt det ønskes, kan vi mod beregning varetage installationen af MIB, højtalere og forstærker. Du træffer beslutningen, vi klarer resten. Men husk, at uanset hvad du vælger, har du selvfølgelig altid adgang til vores effektive supportafdeling, automatisk opdatering af musikkataloget og programopdateringer til Beat Pro.

Få mere information

Vores venlige salgsafdeling informerer gerne yderligere om MIB musikløsningerne, Beat Pro og muligheden for installation af et komplet lydanlæg. Brug kontaktformularen til at sende os en besked eller få det klaret med det samme på telefon 89 88 37 00.